Naar Saint Cécile les Vignes

10 mei

Routekaartje Saint Cécile les Vignes

Net op tijd voor de lunch arriveerden we in ons standplaatshotel La Bastide Saint Bach. We besloten om na de lunch al vast een korte kennismakingsroute te fietsen van 21 km naar Saint Cécile les Vignes.

Vanaf de parkeerplaats van het hotel kun je bij helder weer (zoals vandaag) de majestueuze Mont Ventoux zien liggen en ook op de route naar Saint Cécile tussen wijngaarden en lage bosjes door kwam hij regelmatig in zicht.
Het gezegde gaat: Als de Ventoux zijn hoed draagt (m.a.w. als je de 2000m hoge top in de wolken ziet liggen) dan zal het weldra regenen.

In het wijnstadje Sainte Cécile wordt de AOC Chantecôte geproduceerd.

Wijnstokken, klaprozen en bergen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *